19:00

Näsby IF

Referat: Rydsgårds AIF - Näsby IF

Målrik säsongsavslutning

En gång per säsong brukar man ha en "galen" match. Förra året var det mot Snogeröd hemma (4-3) och nu var det dags för årets mest galna match (förhoppningsvis?). Inte mindre än fyra gånger var vi i underläge i matchen men vi lyckades resa oss varje gång. Det är väl i stort sätt det enda positiva från matchen. Försvarsmässigt såg det inte bra ut. Näsby är ett offensivt spelande lag med en hel del skickliga spelare individuellt och det var vi förberedda på. Ändå tilläts Näsby göra 3 mål i första halvlek och något av målen såg lite väl lättvindigt ut. Efter kvitteringen till 3-3 (Ridell) med kvarten kvar trodde jag på seger. Vi hade tagit över matchen och Näsby började se trötta ut. Men bara någon minut senare låg bollen i vårt mål igen efter en kommunikationsmiss. Klockan hade tickat upp till 97 minuter innan Ridell återigen lyckades peta in en boll. Kvitteringen kändes rättvis och logisk även om den kom väldigt sent. Förutom Ridells två baljor gjorde Victor och Kronvall vars ett. Som sagt en galen avslutning på vårsäsongen. Efter denna ligger vi på femteplats med 3 poäng upp till Janstorp på kvalplats. Jakten mot en topp 3 placering fortsätter.